Grote Boeddha beelden

Toont alle 4 resultaten

Grote Boeddha beelden kopen?

Grote Boeddha beelden zijn een aanwinst voor iedere tuin. Of je nu kiest voor een Oosterse sfeer of gewoon een rustgevend aanzicht, een groot Boeddhabeeld valt altijd op zijn plek in je ontwerp.

Waarom kiezen voor een groot Boeddha beeld?

Er zijn verscheidene redenen te verzinnen waarom je zou kunnen kiezen voor een tuinbeeld van grotere afmetingen. Een klein beeldje misstaat zeker niet in een tuin en kan een uiterst mooi detail vormen in het geheel. Echter, het nadeel is dat een klein beeld minder opvalt in het grotere geheel. Een groot Boeddha beeld neemt zijn plek in en vormt in kleinere tuinen het middelpunt van de aandacht en komt in grotere tuinen tot zijn recht omdat het tuinbeeld niet direct wegvalt in het geheel. Kortom, een groot beeld valt meer op en is medebepalend in het balans van je tuin. Wil je de aandacht voor een deel op je beeld richten, dan is een groot tuinbeeld voor jou de oplossing.

Zittende en staande Boeddha’s

Een zittende Boeddha straalt rust en vrede uit. Als je veel hoge planten hebt, dan kun je ook kiezen voor een actievere houding, de staande Boeddha. Tussen de hoge planten en struiken valt deze vorm van het beeld iets meer op. Er zijn natuurlijk geen regels voor deze keuze en je kunt het beste afgaan op wat je zelf het mooiste tot zijn recht vindt komen. Dan is het beeld iets waar je zelf echt van kan gaan genieten. Boeddhabeeld.com levert vrijwel alle vormen die er op de markt zijn.