Eerst zien, dan pas betalen!

onze vermelding op www.keurmerk.info

Aanbieding

Prachtige Boeddha!
van 159,99 VOOR 149,99

boz401XL.jpg

Betaalmogelijkheden


 

 

Ideal

 

Ideal

Om alles snel, veilig en makkelijk te laten verlopen kan er betaald worden via de service van Ideal. Met iDeal kunt u tijdens het plaatsen van uw bestelling meteen via uw eigen bank afrekenen. U doet dit binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank. Uw bestelling wordt hierdoor sneller afgehandeld, zodat de producten zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

 

 

After Pay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

 

 

AfterPay voert voor Boeddhabeeld.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Boeddhabeeld.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product

 

 

betalen met een andere betaalmethode.

 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Overboeken

 

 

Levering in Belgie

Voor levering in Belgie dient u het totaalbedrag vooraf over te maken op rekening nummer 5482.88.372 o.v.v het factuurnummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk. IBANcode: NL88ABNA0548288372, Bic/swiftcode: ABNANL2A.